mandag 20. mai 2013

Stakkars, forsømte bloggen min...

Sukk. Det står dårlig til med skrivingen om dagen. Siste innlegg var 23. januar... Det fire måneder siden, aldeles straks. På de fire månedene har det på sett og vis skjedd masse og samtidig ikke så mye.

Vi har mer eller mindre vennet oss til å være to foreldre i jobb og levere Poden hos dagmamma mandag, onsdag og fredag. Kjæresten jobber deltid frem til sommeren og er hjemme tirsdag og torsdag, en luksus som reduseres en del til høsten. Kjæresten skal fortsatt ha litt redusert stilling, men blir bare hjemme en dag i uka fra august. Vi blir nok vant til det også, antar jeg.

Ellers har vi vært gjennom en rekke såvidt jeg forstår obligatoriske forkjølelser hos både Pode, mor og far. I skrivende stund har Poden ny runde med forskjølelse nå også krydret med øyekatarr. Om det er virus eller bakterie er uvisst enda. Vi skyller med rent vann og ser det an.

Det har vært både vinterferie og påskeferie, begge tilbragt for en stor del hos besteforeldre med full oppvartning av både Pode og foreldre. Vi erkjenner at vi er usedvanlig heldige alle tre. Dessuten har det også vært en og annen helgetur. De to langhelgene i mai har vi holdt oss hjemme og det har vært fint. I pinsen har det vært storfamiliehelg med stor 17. mai-lunsj og barnehagetog som nær regnet bort og dessuten flott og høytidelig barnedåp med påfølgende trivelig selskap.

Og som de lærerne vi er ser både Kjæresten og jeg snart enden på skoleåret. Veldig rart. En stund virker det som om det er uendelig langt og man har uendelig med tid og så med et knips er mai der med heldagsprøveavslutning, russetid, eksamensmeldinger og standpunktkaraktersetting...

Nå krysser vi fingrene for at været skal ta seg opp litt mer på det jevne. Varmen i helgen gav mersmak. Nå vil vi spise ute, kle oss i shorts og singlet og late som om sommeren har begynt!

- Helga Marie -

2 kommentarer:

  1. ...og stakkars, forsømte leserne dine, som lurer på hvordan det står til. Makan!

    Neida, det er bare hyggelig å se livstegn fra deg igjen. Men du kan gjerne oppdatere oftere, altså. :)

    SvarSlett
  2. Hanne: Takk for det! :) Godt å høre at jeg har vært savnet! :) Og nå er det full skjerpings med skrivinga. Jeg lover! ;)

    SvarSlett